ANNE&MAX DEN BOSCH OUDE DIEZE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 49 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Anne&Max Den Bosch Oude Dieze. Meer weten? Ontdek meer

21 jan 2024 om 16:38 Kids tosti was koud en geen chips erbij. Maximiliano met ham en dat hadden we niet besteld.
18 jul 2023 om 14:46 Eggeless eggsalad has a very small portion. Very expensive for portionsize, it now contains cauliflower and I'm not a huge fan. Pieces of bread were on top of each other so the bottom of one was covered in the other's shit. Forgot part of the order.
2 jul 2023 om 13:16 In Maart koste de ontbijt box nog 28€ en zat er ook kipfilet met lekkere saus op je broodje. Nu 5€ duurder en een simple kaasbroodje… jammer dat er geen warm drank bij gekozen kan worden. Voor 33€ echt erg duur zo!
29 jan 2023 om 15:52 neutral about food, terrible customer service from both parts (thuisbezorgd and the restaurant). They forgot an item, I called, and not even a “sorry”, just “its really busy call thuisbezorgd”. you cant call them, just email. god knows when i’ll hear
16 jan 2023 om 9:15 2x scones besteld 1x gekregen. Siroop van €10 besteld en een soda gekregen. Zag er veelbelovend uit maar uiteindelijk heel veel geld voor niks. Broodjes waren overigens wel lekker. Scones vrij smakeloos.
26 dec 2022 om 20:17 Lekker! Vers en grote porties. Mooi opgemaakt
25 dec 2022 om 15:42 Amazing food!
19 dec 2022 om 15:52 Voor de eerste keer hier besteld en lunchbox voor 2p gekozen en aangevuld met cheesecake en scone. De lunch was lekker en vers, De salade wat klein en ijsthee erg groot. Verder waren wij blij met de toetjes. Niet goedkoop maar lekker.
20 nov 2022 om 14:54 Delicious!!!
26 okt 2022 om 15:24 Super goede service en mega lekker eten.
26 okt 2022 om 14:48 Heerlijk!!
11 okt 2022 om 17:30 Exceptionally good, nutritious and fresh.